miercuri, 3 noiembrie 2010

Primul Blog al Bellei

Acest blog a pornit de la dorinta mea exagerata de shopping. Intr-o zi stand in fata dulapului cu noile mele achizitii am realizat ca nu mai am loc unde sa le pun asa ca m-am gandit sa vand o parte din hainutele pe care le am. Sunt haine pe care le-am purtat doar de cateva ori, unele poate niciodata, haine care mi-au facut viata mai frumoasa incepand cu momentul in care le-am achizitionat(o adevarata shopalcoholic stie la ce ma refer, acel moment cand pur si simplu iti cumperi o hainuta cand iti bucura privirea fara sa te gandesti daca ai cu ce sa o asortezi sau unde sa o porti :D) cand am inceput sa le asortez cu diversi pantofi sau pur si simplu doar sentimentul incredibil de placut cand pleci dintr-un magazin cu pungile pline :D.
Hainutele mele sunt de toate tipurile, de firma si nu numai, am si o colectie impresionanta de rochite de seara pe care voi dragele mele stiti ca nu ai cum sa porti o rochie de ocazie la mai mult de o petrecere mai ales daca sunt acceasi invitati.
Asa ca m-am hotarat sa vand o parte din hainute pentru a face loc altora. Precum am mai spus hainutele pe care le vand au fost purtate de max cateva ori(si cand spun cateva ori ma refer la faptul ca sunt aproape noi) asa ca va invit cu drag sa umblati nestanjenite prin dulapul meu si sa va alegeti ce va este pe plac!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu